Cum te pot ajuta suplimentele Avea să îți promovezi longevitatea

Cum te pot ajuta suplimentele Avea să îți promovezi longevitatea

Prin adoptarea unui stil de viață sănătos și utilizarea suplimentelor Avea, poți maximiza efectul obținut și îți poți atinge scopul de a trăi o viață îndelungată.

Simona Cazanescu
Cum te pot ajuta suplimentele Avea să îți promovezi longevitatea

Longevitatea este abilitatea de a trăi o viață îndelungată, sănătoasă și calitativă. Totodată, este și o ramură a cercetării aflată în continuă expansiune. Odată cu progresele din domeniul medicinei, speranța medie de viață la nivel de populație a crescut, însă un rol cheie în promovarea longevității rămâne efortul depus de către tine.

Prin adoptarea unui stil de viață sănătos din toate punctele de vedere, o mare parte din progres este deja parcurs. Pentru a putea maximiza efectul obținut și a-ți atinge scopul, te poți ajuta de suplimente formulate special în acest acest sens.

Înțelegerea biologiei îmbătrânirii

Îmbătrânirea este un fenomen specific vieții, bazat pe modificări biologice complexe regăsite la mai multe niveluri (de la cel molecular, până la cel sistemic). Dintre acestea, au fost delimitate nouă caracteristici cheie care determină procesul de îmbătrânire:

  1. Instabilitatea genomică - datorată acumulării de leziuni ale ADN-ului;
  2. Scurtarea telomerilor;
  3. Modificările epigenetice (ex: scăderea metilării ADN-ului);
  4. Pierderea proteostazei - datorată deteriorării plierii și degradării proteinelor;
  5. Dezechilibrul metabolic - dereglarea căilor de percepție a nutrienților;
  6. Disfuncția mitocondrială și creșterea speciilor reactive de oxigen;
  7. Senescența celulară;
  8. Epuizarea celulelor stem - scăderea capacității de regenerare;
  9. Alterarea comunicării intercelulare.

Toate aceste caracteristici interconectate contribuie la degradarea treptată a țesuturilor și, implicit, îmbătrânirea lor. Astfel, înțelegerea mecanismelor care stau la baza fiecăreia dintre  caracteristicile menționate poate dezvălui ținte pentru intervenții ce încetinesc îmbătrânirea și prelungesc durata de viață sănătoasă.

Produsele Avea și rolul lor în promovarea longevității

Avea oferă suplimente susținute de către știință și formulate de către experți pentru a aborda cauzele principale ale îmbătrânirii și a ameliora semnele acestora.

Produsele lor vizează promovarea longevității printr-o multitudine de metode, incluzând susținerea energiei și funcției cognitive, creșterea apărării celulare și îmbunătățirea vitalității generale.

Mobiliser

Mobiliser este un produs ce combină trei ingrediente naturale care au fost dovedite clinic pentru:

  • Ameliorarea durerii articulare;
  • Reducerea inflamației;
  • Îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulare.

Prin protejarea cartilajului, accelerarea recuperării post exerciții fizice și reducerea stresului oxidativ, Mobiliser ajută la menținerea sănătății articulare și a mobilității până la vârste înaintate. Acest fapt încurajează desfășurarea exercițiilor fizice pe termen lung, aspect esențial pentru promovarea longevității.

Cell Primer

Cell Primer conține șase ingrediente cheie, studiate pe scară largă și utilizate pentru abilitățile de a eficientiza procesul de autofagie și, astfel, a elimina celulele îmbătrânite (senescente). Totodată, oferă o importantă protecție antioxidantă.

Prin promovarea reînnoirii celulare, reducerea inflamației și prevenirea stresului oxidativ, Cell Primer își propune să permită desfășurarea funcțiilor celulare normale, să susțină îmbătrânirea sănătoasă și să prelungească durata de viață.

Stabiliser

Stabiliser utilizează un ingredient natural patentat, Reducose®, demonstrat clinic că blochează absorbția carbohidraților cu până la 40%. Acest efect ajută la:

  • Prevenirea spike-urilor de glucoză din sânge;
  • Reducerea poftei de mâncare;
  • Promovarea arderii grasimilor;
  • Menținerea unei greutăți optime.

Dat fiind faptul că diabetul și obezitatea sunt două procese ce accelerează îmbătrânirea, controlul nivelurilor de glucoză și a sensibilității la insulină este esențial pentru longevitate.

NMN

NMN este un precursor al NAD+, o coenzimă celulară vitală al cărei nivel scade odată cu înaintarea în vârstă și impactează în mod negativ metabolismul energetic. Pentru a combate acest efect, suplimentarea cu NMN exogen a fost demonstrată ca fiind benefică în scopul restabilirii nivelurilor de NAD+.

Prin intermediul suplimentării se pot obține următoarele beneficii:

  • Creșterea nivelului de energie;
  • Promovarea reparării ADN-ului;
  • Imitarea efectului oferit de restricția caloriilor;
  • Stimularea performanței în timpul exercițiilor fizice;
  • Prelungirea duratei de viață.

NMN funcționează sinergic cu produsul Booster pentru o funcționare celulară optimă.

Booster

Prin intermediul a cinci antioxidanți ce acționează într-un mod complementar, Booster contribuie la minimizarea daunelor oxidative ce se acumulează în timp. În acest fel, ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și la reducerea incidenței afecțiunilor metabolice.

Ingredientele din compoziția sa îndeplinesc mai multe roluri cheie:

  • Asigură buna funcționare a celulelor;
  • Mențin sănătatea inimii, ficatului, rinichilor, pielii și a sistemului imunitar;
  • Sporesc focusul și claritatea în gândire.

Prin neutralizarea radicalilor liberi, Booster își propune să încetinească procesul de îmbătrânire pentru o viață îndelungată și calitativă.

Collagen Activator

Collagen Activator este un produs ce utilizează, la rândul său, un alt compus în curs de a fi patentat, numit Colgevity™. Acesta stimulează producția de colagen și, totodată, este combinat cu antioxidanți care protejează colagenul deja existent.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă și nivelul de colagen scade, semnele pot fi evidente prin apariția ridurilor, a problemelor articulare și a unei elasticități reduse per total. Prin urmare, un nivel ridicat de colagen are beneficii atât estetice, cât și funcționale și ajută la menținerea mobilității și la obținerea unui aspect mai tânăr și sănătos pentru piele, păr și unghii.

Essentials

Această formulă 100% vegană oferă substanțe nutritive foarte ușor de absorbit, precum Omega-3, Vitaminele D3 și K2, Zinc și Magneziu, elemente deja bine cunoscute și care au în spate cercetări extinse ce sprijină rolul lor în imunitate, funcție cerebrală, sănătate cardiovasculară și integritate a sistemului osteomuscular.

Optimizarea aportului de nutrienți regăsiți în Essentials te protejează, astfel, împotriva deficiențelor și susține funcțiile de bază ale organismului, asigurând bunăstarea generală a corpului tău.

Împreună, gama sinergică de suplimente Avea folosește numeroase ingrediente cu funcții bine definite și efecte benefice importante, pentru a promova sănătatea și starea de bine în toate etapele vieții tale.

Promovarea longevității pe tot parcursul vieții

Promovarea longevității înseamnă o mentalitate proactivă în ceea ce privește sănătatea ta. Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme să începi să te documentezi despre longevitate și să aplici bunele sale practici pentru te bucura de o viață îndelungată.

Suplimentele menționate mai sus oferă un adevărat sprijin, bazat pe știința longevității. Combinate cu factorii indispensabili legați de stilul de viață, precum nutriția, exercițiile fizice și mentalitatea orientată către prevenție, vei putea să iei controlul asupra sănătății tale, oferindu-ți toate șansele pentru o viață îndelungată și sănătoasă.

În concluzie, cu o înțelegere mai profundă a biologiei îmbătrânirii și a mecanismelor care stau la baza acestui proces, vei descoperi că poți influența în mod activ modul în care îmbătrânești și, totodată, durata și calitatea vieții tale. Cu o abordare proactivă și echilibrată, combinând utilizarea suplimentelor cu un stil de viață sănătos și bazat pe obiceiuri preventive, poți să te asiguri că oferi corpului tău toate instrumentele necesare pentru a rămâne sănătos pe termen lung.

Înapoi la blog