Dr. Ranim Salame

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE

Hai să discutăm

Fie că ești la începutul unui nou capitol în viață sau îți dorești să preiei controlul asupra sănătății tale, îți voi fi alături la fiecare pas, și te voi ajuta să-ți atingi obiectivele.

Programeaza Consultatie

Dr. Ranim Salame

Health Coach

Interesul și fascinația mea pentru corpul uman au început de la o vârstă foarte fragedă când obișnuiam să urmăresc filmulețele tatălui meu în timp ce efectua intervenții chirurgicale. Am fost imediat intrigata și dorința mea de a învăța mai mult despre cum funcționează corpul uman a început.

Astfel după aproape doua decenii, am absolvit Facultatea de Medicină și am decis să iau un concediu sabbatic. Cu toate că acumulasem multe informații, am fost într-o oarecare măsură dezamăgita de modul de abordare al sistemului medical în ceea ce privește sănătatea oamenilor. În mintea mea de atunci, rolul medicilor era de a vindeca pacienții, dar în realitate asta nu se întâmplă. Era mai degrabă o suprimare a simptomelor bolii și a amânării acesteia. Știam că trebuie să existe mai mult și am simțit că medicina era limitată în această abordare. Așa că am decis să studiez nutriția, stresul, somnul, microbiomul și tot ce este legat de corpul uman și sănătatea acestuia.

Ceea ce am învățat m-a surprins și mi-a stimulat curiozitatea și mai mult. După absolvirea Institutului pentru Nutriție Integrativă din New York, am început să lucrez cu doi endocrinologi în Chicago. Alături de ei, am ajutat oameni cu obezitate, diabet și dezechilibre hormonale sa învețe sa facă alegeri sustenabile care duc la un stil de viață sănătos.

Acum sunt aici, sa iti ofer cunostiintele și experiența mea. Sa te ghidez și sa te sprijin în a lua decizii care sa te ajute sa construiesti un stil de viață sănătos potrivit vieții tale. Cu experiența mea ca medic, dar și ca coach de sănătate, o sa lucrez îndeaproape cu tine pentru a iti înțelege nevoile, provocările și obiectivele unice. Fie că dorești să iti îmbunătățești obiceiurile alimentare, să gestionezi stresul, sa dormi mai odihnit sau pur și simplu să iti optimizezi starea generală de sănătate, sunt aici să te susțin și să te motivez în fiecare pas al călătoriei tale.

După ce am învățat atât de mult despre corpul, mintea și sufletul uman, consider că luarea unui angajament pentru a trăi un stil de viață sănătos este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți face pentru tine și pentru familia ta!

Nu știi de unde
să incepi?

Obține recomandări în funcție de sănătatea ta, stilul de viață și obiectivele tale.

Consultație gratuitǎ
Folk support
Începe călătoria către o sănătate mai bună

Începe călătoria către o sănătate mai bună

Alătură-te nouă în transformarea sănătății personalizate și hai să pornim către o viață mai sănătoasă și mai împlinită.

Indiferent dacă ești angajator, practicant în domeniul sănătății, terapeut sau o persoană în căutarea unor soluții proactive, Folk este aliatul tău dedicat.

Împreună, vom îmbunătăți longevitatea și bunăstarea ta, asigurând un viitor nu doar mai lung, dar și mai sănătos și mai împlinitor.