De ce ar trebui să incluzi în dietă produsele Be The Change?

De ce ar trebui să incluzi în dietă produsele Be The Change?

Produsele Be The Change, după cum le sugerează și numele, reprezintă acea schimbare de care ai nevoie în nutriția ta.

Simona Cazanescu
De ce ar trebui să incluzi în dietă produsele Be The Change?

În ziua de astăzi, poate părea tot mai dificilă sau chiar copleșitoare alegerea alimentelor și suplimentelor care să te ajute să adopți un stil de viață mai sănătos. Tocmai de aceea, este extrem de binevenit un brand care pune accent atât pe calitatea produsului și ce oferă acesta pentru sănătatea ta, cât și pe grija față de mediul înconjurător.

Be The Change este o companie elvețiană de top, adevărați reprezentanți ai durabilității și nutriției holistice, oferind o gamă de produse organice, obținute la nivel local și adaptate nevoilor organismelor noastre. Angajamentul lor față de calitate, transparență și practici regenerative îi deosebește de competiție, transformânadu-i într-o opțiune valoroasă pentru cei care doresc să îmbrățișeze un stil de viață mai sănătos.

Citește mai jos mai multe informații cheie despre Be The Change și află de ce produsele lor merită să fie incluse în dietă.

Misiunea Be The Change

Be The Change este mai mult decât o simplă companie. Este o echipă plină de motivație și pasiune, a căror misiune dirijează abordarea lor în producția și consumul de alimente.

Etica lor de muncă se concentrează pe promovarea regenerabilității și sustenabilității, două aspecte cheie care beneficiază atât sănătatea umană, cât și mediul înconjurător. Prin deschiderea de noi căi în agricultura organică și procesarea alimentelor, ei își propun să devină acea schimbare pe care își doresc să o vadă în lume.

O abordare holistică asupra nutriției

În centrul filosofiei Be The Change, se află, în primul rând, o înțelegere profundă a biochimiei proceselor corpului uman. Credința lor fundamentală este că adevărata nutriție provine din adaptarea produselor la mecanismele complexe prezente în organism, asigurând o biodisponibilitate optimă și o absorbție superioară a ingredientelor active.

Această abordare holistică îi caracterizează și, adesea, deosebește de produsele și suplimentele clasice de nutriție.

Sustenabilitate și etică

Precum a fost menționat și anterior, Be The Change se evidențiază prin angajamentul lor față de practicile durabile și etice de aprovizionare. Ei utilizează aproape exclusiv ingrediente locale, de înaltă calitate, provenite din agricultura organică elvețiană, minimizând amprenta de carbon și sprijinind practicile agricole sustenabile.

În plus, pentru că sursa produselor este întotdeauna importantă, au implementat parametri riguroși pentru bunăstarea animalelor, asigurându-se că produsele lor nu numai că sunt bogate din punct de vedere nutritiv, ci se aliniază și cu principiile etice, respectând originea alimentelor.

Transparență și certificări

Pentru a putea oferi o imagine cât mai clară asupra principiilor în funcție de care își ghidează lucrul, transparența este o piatră de temelie a identității de brand Be The Change.

Astfel, ei afișează cu mândrie certificările obținute, inclusiv prestigioasa certificare bio.inspecta organică, Cologne List® și Cradle to Cradle Certified® pentru eco-eficiență. Prin implementarea tuturor acestor standarde riguroase, îți pot oferi ție, drept consumator, un nivel de transparență și siguranță care lipsește adesea în industria clasică.

Ambalaje ușor reciclabile

Angajamentul Be The Change față de sustenabilitate se extinde dincolo de produsele lor, ajungând chiar și până la alegerea ambalajelor.

Pungile pentru produse și sticlele pentru băut sunt biodegradabile, în timp ce restul materialelor de ambalare, precum sticla, hârtia și cartonul, sunt ușor de reciclat. În plus, cele mai recente ambalaje din carton sunt certificate "Cradle to Cradle" și fabricate în Elveția, asigurând un impact minim asupra mediului.

Nu în ultimul rând, suplimentele beneficiază de un recipient inițial și, ulterior, pot fi reîncărcate cu alte capsule ce vin în ambalaje de hârtie.

Gama de produse

Gama de produse Be The Change este o dovadă a angajamentului față de sănătatea holistică și grija față de mediul înconjurător. Aceasta acoperă câteva categorii principale, fiecare fiind atent concepută pentru a răspunde nevoilor nutriționale specifice.

Porridge-uri și shake-uri proteice

Băuturi sportive și de rezistență

  • Băutură sportivă - băutură de rehidratare cu aromă de piersică;
  • Băuturi de anduranță - băutură pentru alimentarea activităților fizice intense; arome de soc sau mere elvetiene cu mentă alpină.

Suplimente cu probiotice și colostru

  • Capsule de colostru simplu - concepute pentru susținerea sistemului imunitar, precum și multe alte beneficii derivate din această funcție cheie;
  • Capsule de colostru si probiotice - o combinație perfectă de colostru și probiotice, pentru a îmbunătăți sănătatea intestinală și imunitatea.

Alte suplimente esențiale

  • Suplimente Four-Fold Magnesium - acest supliment sprijină nivelurile optime de magneziu ale organismului printr-o biodisponibilitate superioară;
  • Suplimente cu vitaminele D3, K2 si Omega-3 - stimulează starea generală de bine cu un complex de vitamine și minerale de bază, ce include vitaminele D3, K2 și Omega-3;
  • Picături C-O-C Curcuma Longa, Olibanum, Vitamin C - oferă o combinație cu o biodisponibilitate ridicată de turmeric, oliban și vitamina C, ideale pentru a reduce inflamația și a te proteja împotriva stresului oxidativ.

În concluzie, într-o lume în care sănătatea și sustenabilitatea sunt din ce în ce mai importante, dar nu întotdeauna ușor de găsit, Be The Change apare ca un plus de motivație, oferind o îmbinare armonioasă a nutriției, surselor etice și practicilor sustenabile. Prin prioritizarea înțelegerii biochimiei umane, agriculturii organice și transparenței, au creat o gamă de produse care nu numai că hrănește corpul, ci și îngrijește planeta. Astfel, fie că dorești să iți consolidezi sistemul imunitar, să îți sprijini eforturile sportive sau pur și simplu să îmbrățișezi un stil de viață mai bun, Be The Change se prezintă ca un partener de încredere pentru calea ta către o stare de sănătate holistică.

Înapoi la blog