O nouă abordare a suplimentării cu probiotice cu Avea Biomind

O nouă abordare a suplimentării cu probiotice cu Avea Biomind

Avea Biomind este un supliment inovator, ce aduce beneficiile suplimentării cu probiotice la un nou nivel.

Simona Cazanescu
O nouă abordare a suplimentării cu probiotice cu Avea Biomind

În prezent, există o expansiune semnificativă a gamei de suplimente de sănătate, fiecare aducând propriile avantaje în fața competiției. Astfel, într-un mediu atât de competitiv, Avea Biomind se evidențiază ca fiind o soluție de ultimă generație, țintită asupra axei cruciale intestin-creier. Acest produs inovator combină tehnologia probiotică avansată cu plante tradiționale și vitamine esențiale, oferind o abordare cuprinzătoare a sănătății digestive, clarității mentale și bunăstării generale.

De ce Avea Biomind?

Avea Biomind este un supliment unic, încapsulat în formatul Duocap®, asociere concepută pentru a crește supraviețuirea probioticelor de până la patru ori în comparație cu capsulele standard.

Dată fiind implicarea microbiomului într-o multitudine de procese ale organismului, acest produs are ca scop susținerea tractului digestiv și, mai departe, a sistemului nervos, funcției cognitive și rezistenței imunitare. Mai multe studii au identificat că intestinul produce 95% din serotonina și 50% din dopamina corpului, precum și mulți alți neurotransmițători.

Prin susținerea unui microbiom intestinal echilibrat, Avea Biomind își propune să influențeze pozitiv starea de bine mentală și funcția cognitivă.

Componente cheie:

  1. Amestec probiotic cu 10 tulpini bacteriene;
  2. Extract de rădăcină de Panax Ginseng;
  3. Vitaminele B6 și B12.

Pentru cine este Avea Biomind?

Avea Biomind este conceput pentru oricine dorește să-și susțină sănătatea intestinală, să-și promoveze funcția cognitivă și să-și îmbunătățească starea generală de bine.

Este important de reținut însă că Avea Biomind este un supliment alimentar și nu înlocuiește un stil de viață echilibrat. În plus, anumite categorii de persoane, precum cele cu afecțiuni gastrointestinale preexistente, ar trebui să consulte un medic înainte de a începe orice regim nou de suplimentare.

Puterea ingredientelor Avea Biomind

Succesul Avea Biomind se datorează mai ales amestecului său potent de probiotice, cuprinzând 10 tulpini atent selectate:

  1. Tulpini NORDBIOTIC™:
    • Lactobacillus Rhamnosus GG;
    • Streptococcus Thermophilus ST-251;
    • Bifidobacterium Longum BL-021;
    • Bifidobacterium Animalis ssp. lactis BL-041;
    • Lactobacillus Plantarum LP-141;
    • Lactobacillus Paracasei LPC-101;
    • Bifidobacterium Bifidum BF-031;
    • Lactobacillus Acidophilus LA-121.
  2. Tulpini proprii AVEA:
    • Bifidobacterium Breve AVEALIFE 101;
    • Lactobacillus Casei AVEALIFE 201.

Alături de tulpinile bacteriene, Avea Biomind oferă și alte ingrediente valoroase, precum:

  • Factorul Ginseng (Panax Ginseng) - un element de bază în medicina tradițională, completează amestecul probiotic; compușii săi activi, ginsenozidele, sunt cunoscuți pentru scăderea inflamației pe de-o parte și îmbunătățirea stării de spirit, a funcției cognitive și reducerea stresului pe de altă parte;
  • Vitaminele B - B6 și B12 susțin sănătatea sistemului nervos, îmbunătățesc digestia și contribuie la promovarea bunei dispoziții și cogniției.

Toate ingredientele active menționate funcționează sinergic pentru a oferi beneficii precum menținerea integrității barierei intestinale, sprijinirea digestiei și echilibrarea florei intestinale, alături de toate efectele sistemice derivate din echilibrul microbiomului intestinal.

Beneficiile cheie ale suplimentelor Avea Biomind

  1. Susținerea sănătății intestinale - tulpinile probiotice lucrează împreună pentru a menține integritatea barierei intestinale, a ajuta digestia și a echilibra flora intestinală; de asemenea, probioticele îmbunătățesc absorbția nutrienților prin susținerea proceselor digestive;
  2. Îmbunătățirea sistemului imunitar - combinația de probiotice, ginseng și vitamine B susține răspunsul imunitar, reducând potențial inflamația și îmbunătățind apărarea naturală;
  3. Claritate mentală și echilibru emoțional - tulpini probiotice precum Lactobacillus Rhamnosus GG și Bifidobacterium Longum reduc stresul, îmbunătățesc dispoziția și promovează claritatea mentală, efecte amplificate și de includerea Panax Ginseng și a vitaminelor;
  4. Tehnologia Duocap® - oferă culturilor vii o protecție dublă față de agresivitatea acidului gastric, asigurând trecerea lor în siguranță la nivel intestinal;
  5. Știință bazată pe dovezi - Avea Biomind este susținută de un număr mare de studii, reflectând importanța suplimentării bazate pe dovezi; Avea a colaborat cu Nordic Biotic, un lider danez în domeniu, pentru a asigura eficacitatea și siguranța tulpinilor probiotice din Biomind.

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă o doză zilnică de o capsulă Biomind, în cursul dimineții, cu sau fără mâncare.

În timp ce experiențele individuale pot varia, Avea sugerează utilizarea continuă a produsului timp de cel puțin trei luni pentru a experimenta beneficiile complete. Acest interval de timp permite ingredientelor să acționeze la nivel celular, oferind beneficii pe termen lung.

Concluzie

Avea Biomind reprezintă o inovație în domeniul suplimentelor. Prin combinația sa diversă de 10 tulpini probiotice, ginseng și vitamine B, oferă o abordare holistică asupra sănătății. În plus, tehnologia Duocap® asigură ajungerea tuturor acestor ingrediente benefice la nivel intestinal,  acolo unde acționează în cel mai eficient mod.

În timp ce nu este recomandată ca soluție unică, utilizarea consecventă a suplimentelor Avea Biomind ca parte a unui stil de viață sănătos poate contribui la îmbunătățirea sănătății digestive, clarității mentale și a sistemului imunitar. Rezultatele individuale pot varia și, totodată, este întotdeauna important să consulți medicul înainte de a începe suplimentarea, în special dacă știi că suferi de afecțiuni digestive.

Înapoi la blog