O piele radiantă este reflexia unui corp și a unei minți sănătoase

Te ajutăm să înțelegi cum obiceiurile zilnice, stilul de viață și stresul îți influențează pielea și te îndrumăm către alegerile corecte pentru o piele sănătoasă.

85%

dintre adulți au avut cel puțin o dată o afecțiune a pielii.

1

Evaluare online

Răspunde la întrebări despre dietă, rutina ta zilnică, nivelul de stres și preocupările față de aspectul pielii.

2

Plan personalizat

Health coach-ii și medicii noștri vor revizui datele tale și îți vor crea un plan personalizat cu sfaturi practice și recomandări specifice.

3

Monitorizare continuă

Utilizează dispozitive smart sau teste suplimentare pentru a colecta date relevante și pentru a ajusta planul tău în mod regulat.

4

Ajustarea planului

Pe măsură ce progresezi, vom ajusta planul pentru a te ajuta să îți îmbunătățești sănătatea pielii, cu ghidare continuă din partea noastră.

Descoperă o piele sănătoasă, îngrijită din interior

Prin teste, ajustări în dietă și stil de viață, vitamine și suplimente, te sprijinim în obținerea unei pieli sănătoase și îmbunătățirea sănătății tale generale.

85%

dintre participanți la un studiu Linus Pauling au raportat îmbunătățiri ale pielii după folosirea regulată a vitaminelor C, E și B3.

Descoperă toate produsele pentru o piele sănătoasă

1 din
Ești pe mâini bune

Ești pe mâini bune

Toți medicii și health coach-ii noștri sunt experți în domeniile lor, excepțional de calificați pentru a te ajuta cu orice provocări întâmpini pe drumul tău către o viață sănătoasă.