Un microbiom intestinal echilibrat este esențial pentru calitatea vieții

Vom descoperi care sunt obiceiurile alimentare și stilul de viață ce îți afectează microbiomul și te vom ghida spre o refacere sănătoasă și echilibrată a acestuia.

90%

din boli au legătură cu sănătatea microbiomului intestinal.

1

Evaluare online

Răspunde la întrebări despre dietă, simptome intestinale, utilizarea antibioticelor și alte obiceiuri care pot afecta sănătatea microbiomului tău.

2

Plan personalizat

Health coach-ii și medicii noștri vor revizui datele tale și îți vor crea un plan personalizat cu sfaturi practice și recomandări specifice.

3

Monitorizare continuă

Utilizează dispozitive smart sau teste suplimentare pentru a colecta date relevante și pentru a ajusta planul tău în mod regulat.

4

Ajustarea planului

Pe măsură ce progresezi, vom ajusta planul pentru a îmbunătăți sănătatea microbiomului tău, cu ghidare continuă din partea noastră.

Experimentează un microbiom echilibrat

Cu ajutorul testelor de microbiom, ajustărilor în dieta ta, vitaminelor și suplimentelor, te sprijinim în refacerea florei intestinale.

90%

dintre participanții unui studiu Stanford au raportat o îmbunătățire semnificativă a sănătății intestinale după utilizarea probioticelor.

Descoperă toate produsele noastre pentru sănătatea intestinală.

1 din
Ești pe mâini bune

Ești pe mâini bune

Toți medicii și health coach-ii noștri sunt experți în domeniile lor, excepțional de calificați pentru a te ajuta cu orice provocări întâmpini pe drumul tău către o viață sănătoasă.

Te îmbolnăvești mai rar

Ai o digestie mai bună

Reduci riscul de boli cronice

Esti mai energic

Ai o stare mentală mai bună

Ai o piele mai sănătoasă