O greutate sănătoasă este cea mai bună modalitate de a-ți proteja sănătatea

Îți vom arăta cum obiceiurile alimentare și stilul de viață îți afectează greutatea și te vom ghida spre o pierdere în greutate sănătoasă și sustenabilă.

59%

din populația Romaniei este supraponderala.

1

Evaluare online

Răspunde la întrebări despre dieta ta, activitatea fizică, obiceiurile zilnice, experiențele anterioare de slăbit și provocările anticipate.

2

Plan personalizat

Health coach-ii și medicii noștri vor revizui datele tale și îți vor crea un plan personalizat cu sfaturi practice și recomandări specifice.

3

Monitorizare continuă

Utilizează dispozitive smart sau teste suplimentare pentru a colecta date relevante și pentru a ajusta planul tău în mod regulat.

4

Ajustarea planului

Pe măsură ce progresezi, vom ajusta planul pentru a te ajuta să pierzi în greutate, cu ghidare continuă din partea noastră.

Hai să descoperim împreună calea către greutatea ideală

Cu monitorizarea metabolismului, schimbări în stilul de viață și suplimente, te ajutăm să atingi și să menții greutatea ideală pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Află în timp real dacă slăbești și transformă pierderea în greutate într-o călătorie personalizată.

Descoperă toate produsele noastre pentru slăbit

1 din
Ești pe mâini bune

Ești pe mâini bune

Toți medicii și health coach-ii noștri sunt experți în domeniile lor, excepțional de calificați pentru a te ajuta cu orice provocări întâmpini pe drumul tău către o viață sănătoasă.

Reduci riscul de boli cronice

Îți crești încrederea în tine

Îți îmbunătățești sănătatea mentală

Te simți mai fericit

Îți îmbunătățești calitatea somnului

Ai mai multă energie